Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам да си смъкна окачването

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Boby
    Първоначално публикувано от Iltcho
    Първоначално публикувано от Boby
    Отпред ще стане с флекса ама отзад няма как.
    Е те това не очаквах да чуя (прочета) от теб. Ще я свалиш като отрежеш 1-2 намотки и само това. Устойчивоста се променя към отрицателно с рязани пружини - знам го от личен опит.
    300 лева за 4 пружини и то ФК поне за мен не са скъпи.
    Вече почвам и аз да правя мизерий.На кола дето струва 1800-2000лв мисля че е безмислено 300лв за пружини.Возията не вярвам да се промени.Твърдоста на пружината си е една и съща с или без 1-2 витки.
    Боби,я влез в програмата за части и хогледни колко пружини им дават.Моята е по-ниска от твоята примерно и вози като каруца Зависи г-н Жабар как си я е поръчал
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Не е само до пружините.И амортисьорите са различни.Аз в момента съм с нормални пружини стандартни и хубави амортисьори и сега отпред вози по-твърдо от преди.Отзад също съм с нови пружини и амортисьори,но амортисьорите са по-меки и вози по-добре.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Задните амортисьори са еднакви за всички модели 164.... има разлика в ппредните сппрямо Т.С. и В6 моторите... дизеллите не съм ги гледал дали не са с 3-ти вид.
        2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
        GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
          Задните амортисьори са еднакви за всички модели 164.... има разлика в ппредните сппрямо Т.С. и В6 моторите... дизеллите не съм ги гледал дали не са с 3-ти вид.
          Задните са като на Крома,комай комай...Са Вальо като го прочете това ша ма скъса от бъзик
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Добре де искам, да си купя по-ниски пружини, ама съм от Русе и от тука няма къде май.
            Alfa164 T.S 148++ HP
            Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Здравейте колеги как да разбера че са сменявани пружини и амортисьори?
              На мен си ми изглеждат заводски, ама колата вози доста твърдо за този клас ! Правих сравнение ама с 164 от 89-92г.!
              Има ли разлика във возията м/у 164 супер и 164 от 89г. защотото мойта направо си подрусва ?
              (колата е качвана на стенд и показа по 89% годност на амортисьорите , в сервиза казаха че такава кола не е имало дори и нова)
              Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

Аве да ти кая моита 164ка е 95та година и аз си мислех че като е голяма и няма да има проблем с возията но си вози твурдо все пак Алфа не прават лимузини ми спортни коли По точно големи спортни коли
                Subaru Impreza WRX STI 350 hp-me4tiii
                Alfa Romeo 164 Twin Spark super 2.0 148 hp 1995
                Fiat Punto 1.1 1994

Comment

Working...
                X